Четвер, 25.04.2024, 22:14
Вітаю Вас Гість | RSS

Міська бібліотека-філія смт.Томашгород

Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 136
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Березень » 07

 ДОРОГІ ЖІНКИ!!!

Сердечно вітаю Вас із найпрекраснішим святом весни – Міжнародним жіночим днем 8 березня. Від усієї душі бажаю Вам жіночого щастя, любові і добра! Нехай поруч з Вами завжди будуть лише гідні люди, а серед них – чоловік, з яким будуть нестрашні будь які негоди! Бажаю, щоб кожен прийдешній день Ви зустрічала з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм! Хай сонце заходить з весною в Ваш дім, хай з снігом розтануть і біль Ваш і гнів хай білий підсніжник любов принесе і хай Вам завжди весело буде! Єдності, згоди і благополуччя Вашій родині!

 

Теплий промінь березневий
Розбудив дзвінку весну.
Ароматом квітів перших
День святковий огорнув.
Він вітання мої щирі
Передасть всім дамам милим,
Щоб жили в добрі і мирі
Щоб здійснились Ваші мрії,
Щоб коханими були,
Щоб у радості цвіли.

З повагою завідувач міської бібліотеки

– філії смт. Томашгород Куришко І. Ю.

Категорія: | Переглядів: 315 | Додав: WWWWW_W | Дата: 07.03.2018 | Коментарі: (0)  

УВАГА!!!

НОВІ КНИГИ!

/Інформаційний огляд/

Лис В. С.

Діва Млинища: /Володимир Лис. – 2-ге вид. – Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2018. – 368с.

Хто вона, таємнича біла постать, яка іноді являється мешканцям села Загоряни, що жили понад річкою Мережкою – на Млинищі? Від чого берегла, про що попереджала зникла в лісі нещасна закоханна? Вона стала совістю для Панаса Терещука, який, жертвуючи своїм коханням, на довгих двадцять п’ять років солдатчини покинув Україну, аби привезти з переможного наполеонівського Парижа старовинну мапу рідного села. Двісті років захована під стріхою батьківської хати, вона змінить життя недолугого історика Святослава Чишука… А між цими двома загоряннями будуть десятки зраджених і щасливих доль, зламаних і відчайдушно вирваних у смерті життів односельців, чиї історії змусять усміхатися і плакати, дивуючись вічній земній любові… 

Володимир Лис – володар численних відзнак конкурсу «Коронація слова», автор «Найкращого роману десятиріччя». 2016 року поповнив перелік творчих нагород титулом «Золотий письменник України». Новий роман стане гідним ідейним продовженням творів «Століття Якова» та «Соло для Соломії».

 

 

Малярчук Т.

Забуття [Текст]: роман / Таня Малярчук. – Львів: Видавництво Старого Лева, 2016. – 256с.

Що таке час, як не кит, який поглинає все, зрівнюючи у бездонному череві геніїв і невдах, шляхетних добродіїв і політичних злочинців. Скільки людських життів непересічних українців стали тим заковтнутим планктоном. Їх неможливо дістати із забуття, хіба що хтось із живих відчує нагальну потребу згадувати. У цьому романі тим славетним забутим є В’ячеслав Липинський, український історик польського походження, філософ і невдалий політик, засновник українського монархізму. Його життя було суцільним рухом проти вітру, пожертвою заради ідеї. Але й ним поживився синій кит української пам’яті. Авторка вкладає розповідь про цього чоловіка в уста молодої жінки, героїні роману, нашої сучасниці, котра досліджує старі газети, щоб віднайти власну ідентичність і доторкнутися до минулого, яке вирізали з її історії, як з кіноплівки. Роман став переможцем літературної премії "Книга року ВВС" у 2016 році.

 

 

 

Мартін Дж. Р.Р.

Гра престолів: роман / ДЖ. Р.Р. Мартін; пер. з англ. Н. Тисовської. – К.:  КМ-БУКС, 2017. – 800 c. – (Пісня льоду й полум&rsq ... Читати далі »

Категорія: | Переглядів: 354 | Додав: WWWWW_W | Дата: 07.03.2018 | Коментарі: (0)  

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031